Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Få mer ut av abonnementet ditt

Her er åtte måter du kan få mer ut av abonnementet ditt på

Hver dag gjør vi i Fædrelandsvennen vårt beste for at du som abonnent skal få mest mulig ut av avisen. Vi vil alltid vil gi deg overblikk over dagens viktigste saker og som abonnent har du selvsagt fri tilgang til alle våre artikler, nyhetssaker og dødsannonser.

1. Last ned appene våre på telefonen

Den beste opplevelsen på mobil får du om du laster ned våre gratis applikasjoner i Itunes eller Google Play.

Fædrelandsvennen har to apper: Nyhetsapplikasjonen Fædrelandsvennen mobil er vår digitale hovedkanal. Her kan vi blant annet varsle deg når det skjer store og viktige hendelser i Norge eller rundt om i verden. Om du ønsker å lese papiravisen digitalt, kan du velge Fædrelandsvennen e-avis. Her får du også digital utgave av magasinet God Helg og  A-magasinet.

2. Del abonnementet ditt

Abonnementet ditt kan deles med andre i familien, bare klikk her. Det eneste må gjøre er å oppgi e-postadressen til den du ønsker å dele digital tilgang med. Personen vil få en e-post fra oss med informasjon om hvordan hun eller han lager et brukernavn og passord til Fædrelandsvennen.

Prøv selv!


3. Følg temaene som interesserer deg mest, og la oss varsle deg når det skjer noe

I strømmen av digitale nyheter er det ikke alltid lett å fange opp når et tema du liker eller et sted du er spesielt interessert i blir omtalt i avisene. Ved å følge våre emneordsknagger gir vi deg beskjed når vi har publisert en relevant sak for deg.


Nederst i sakene våre finner du emneordsknaggene.  Som abonnent kan du klikke på plusstegnet for å få varsler på e-post neste gang vi skriver om et tema. Du kan administrere dine varsler her.


4. Les papiravisen kvelden i forveienHver kveld
klokken 22.00 publiserer vi hele neste dags papiravis i elektronisk format. Enten du leser på PC, mobil eller nettbrett kan du lese avisen digitalt akkurat slik papiravisen forlater vårt trykkeri.

Nå som de fleste har databruken i EU-området inkludert i mobil- abonnementet trenger du heller ikke bekymre deg for hvor mye data du bruker når du bruker bt.no eller vår eAvis når du er på reise. Er det eldre aviser du gjerne skulle lest om igjen? Abonnenter har fri tilgang til vårt arkiv tilbake til 2010.


5. Finn frem kaffeavtalen din

Visste du at du kan få kaffe til halv pris om du viser at du er abonnent av Fædrelandsvennen?

Du finner den her.


6. Hold deg oppdatert med morgenbriefen fra Fædrelandsvennens frontsjef

I Morgenbriefen gir Fædrelandsvennen deg en rask oversikt over det viktigste som har skjedd det siste døgnet, med kommentarer fra frontsjef Mads Ommundsen. Meld deg på nyhetsbrevet her.


7. Benytt deg av dine fordeler

Alle våre abonnenter har tilgang til en rekke gode tilbud på produkter, opplevelser og tjenester.  Ta en titt på fordelene dine her.


8. Lytt til nyhetene

Våre redaktører og journalister lager smarte og underholdende podkaster om alt fra norsk politikk, til lokale saker og sport i Udjus&Blågis.