Ønskekonserten

Ønskekonserten med Fædrelandsvennen Dirigent og konferansier: Torodd WigumFædrelandsvennen og Kristiansand Symfoniorkester har den store gleden av å ønske hjertelig velkommen til nok en utgave av Ønskekonserten.For sjette år på rad holdes… Les mer »

Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter

Kilden Teater presenterer: Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter Av Knut Nærum. «Ibsen på speed» er den blitt kalt, denne forrykende sceneteksten Knut Nærum har skrevet. Strengt tatt har han… Les mer »

FVN inviterer til “Trolle”

Fædrelandsvennen ønsker alle våre lesere hjertelig velkommen til julens store familieforestilling “Trolle” med Alexander Rybak i tittelrollen.Trolle er ikke som alle andre. Han mangler nemlig hale, og det er noe… Les mer »

25% rabatt på barnesøndag

Hver søndag i høst kan stor og små nyte et kjempemorsomt show på teateret. Bl.a.eller Baldian og Musa som står på scenen.Så ta med deg sønn og datter, mor og… Les mer »

Middag med mord og mysterier

Liker du krim og spenning?Da er Kristiansand Krimfestival noe for deg. En bokfestival for økt leseglede, som setter kriminalromanen i fokus. Møt dine favorittkrimforfattere på Kristiansand bibliotek.Bli med på  “Middag… Les mer »

Reis med Hurtigruten i 2020!

Hurtigruten har nå kampanje for 2020. Book nå, spar opptil kr 2000,- og få i tillegg din F-fordel rabatt!For mange er Norge blant de vakreste landene i verden. En 12-dagers… Les mer »

Oktoberfest

Velkommen til vår feiring i Odderøyhallen.Dørene åpner kl. 15.00 hver dag, og det er gratis inngang. I Odderøyhallen skal vi bevare den gode stemninga fra teltet på torvet i fjor, og… Les mer »

Oktoberfest – VIP

Velkommen til vår feiring i Odderøyhallen.Dørene åpner kl. 15.00 hver dag, og det er gratis inngang. I Odderøyhallen skal vi bevare den gode stemninga fra teltet på torvet i fjor, og… Les mer »

Julekonsert: Vår jul

Velkommen til årets hyggeligste julekonsert! Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Gaute Ormåsen og Tine Thing Helseth inviterer deg inn i sitt musikalske univers ✨✨✨Menyen er skreddersydd for deg som vil senke… Les mer »

Populærkonserten 2019

Vennesla Musikkorps arrangerer Populærkonserten 2019 tirsdag 5.november kl 1900 i Filadelfia, Vennesla. I år er vi så heldige å ha fått tak i OLE BØRUD og KINE LUDVIGSEN FOSSHEIM, og vi forventer… Les mer »