Abito Trendaften 2019

Endelig er han her!2. november 2019 kommer Halvor Bakke til Trendaften. Det blir både Abito Instagram Awards og moteshow. I tillegg kommer blogger og tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord, som også… Les mer »

KorKræsj

KorKræsj i Domkirken i Kristiansand 16. november er et samarbeid mellom Fædrelandsvennen og Norges Korforbund Sørlandet og arrangeres for andre gang. Tre av korene fra konserten i 2018 er med… Les mer »

Beer Walk Høstspesial

Lørdag 21. september er årets store høsttur og store sosiale vandretur med “Beer Walk Kristiansand”. Dette er et arrangement hvor du vandrer/besøker seks utesteder som serverer smaksprøver på mat og… Les mer »

Soppkurs

Lurer du på hvilke sopp som er trygt å spise? Da er dette kurset for deg! Lær om forskjellige soppsorter sammen med Barb Lamprecht Wang. Du lærer litt teori i… Les mer »

Frokost med redaksjonen

VI HAR TATT SOMMERFERIE OG ER TILBAKE I AUGUST. FÆDRELANDSVENNEN INVITERER TIL FROKOST.En gang i måneden ønsker vi våre lesere velkommen til å spise en hyggelig frokost med noen av våre… Les mer »

In Memory of Elvis Gospel vol.2

Suksessen fortsetter med en oppfølger!Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 90 konserter og utelukkende strålende omtale i media…. Les mer »

3 for 2 på Tusenfryd

Velkommen til TusenFryd, Norges største fornøyelsespark.En frydefull opplevelse for liten og stor. Her finnes attraksjoner som passer for alle. Se alle de spennende attraksjonene her!Last ned ditt F-fordelskort her  

Båtførerkurs

Dersom du er født i 1980 eller senere og skal føre en fritidsbåt over 8 meters lengde eller mer enn 25 hestekrefter, må du ha bestått båtførerprøven. Bestått båtførerprøve lar deg… Les mer »