Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

HURTIGRUTENS EKSPEDISJONSREISER HELE ÅRET
2019

5% rabatt på ekspedisjonsreiser med Hurtigruten

Du trenger ikke bestige Mount Everest for å plante et flagg. Med Hurtigrutens ekspedisjonsskip kan du realisere dine store og små drømmer. Reis inn i uberørt villmark, eller bare nyt følelsen av å prøve noe nytt!

Det er vårt privilegium å kunne tilby villmarkseventyr og kulturelle opplevelser til eventyrere verden over.

Vi seiler fra pol til pol, i både kalde og varme farvann. I 125 år har Hurtigruten seilt langs den røffe og vakre norskekysten. Om bord har vi kapteiner og besetning med bred maritim ekspertise og erfaring. Vi er lommekjente i havene rundt Svalbard, Island, Grønland, Canada og Antarktis. Nå er vi klare for å ta deg med på våre ekspedisjonsreiser!

Å seile gjennom uberørt natur fører med seg et stort ansvar. Derfor har vi investert i grønn teknologi for fremtiden. Vårt nyeste skip, MS Roald Amundsen, sjøsettes i 2019 og blir verdens mest moderne ekspedisjonsskip. I konstruksjonen har vi vektlagt optimal sikkerhet, komfort for gjestene, energieffektivitet og miljøvern, men den virkelige grønne satsingen ligger i skipets hybridteknologi. Den nye teknologien tillater oss å utforske urørt villmark, mer stillegående og miljøvennlig enn noen gang tidligere.

Hvert skip i flåten vår er en flytende basecamp, skreddersydd for at du skal bli kjent med din indre oppdager. Reis i fotsporene til historiens største oppdagere når vi krysser de store havene på jakt etter de største eventyrene.

I 1911 reiste Roald Amundsen sørover med det originale Fram-skipet og ble første person til å nå Sydpolen. Etter et dramatisk kappløp plantet han flagget sitt på verdens sørligste punkt.

Nå oppfordrer vi deg til å plante ditt flagg. Hvor går ditt neste eventyr?

Last ned ditt F|fordelskort her  

Fordelspris:
5% rabatt

F | fordelsrabatt kan kombineres med 5% ambassadørrabatt

Booking ved å ringe Hurtigrutens Kundesenter.

Husk å oppgi Fædrelandsvennens fordelskort som referanse.

Rabatt gis kun på nye bookinger og ved bestilling over telefon.
Det gis ikke rabatt i etterkant av tidligere bestilling.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter, med unntak av ambassadørrabatten.

Telefon: 810 30 000

Hjemmeside

Vis alle tilbud i denne kategorien