Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Akvariet i Bergen
Fast fordel

Besøk Akvariet i Bergen

Opplevelse med lærelystgaranti!

Det hender at mannlige pingviner adopterer egg og blir verdens beste ”mødre”, skilpadder kan puste med rumpen, plasten vi kaster hvert år blir til flak i havet på størrelse med et helt land og edderkopper beveger seg ved hjelp av hydraulikk. Etter et besøk på akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet. Du lærer selvfølgelig viktige ting på skolen også, men det er veldig sjelden sjøløven Kim spruter på deg i et klasserom! Selv om du risikerer å bli litt våt, er nærheten til dyr du kan oppleve hos oss noe som varer leeeenge. 

På Akvariet kan både barn og voksne se, føle, lese og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan være med på show og fôringer og se hva fisk og dyr gjør når de er i deres rette element. Akvariet i Bergen har vært en institusjon tilreisende og bergensere bare MÅ besøke siden 1960. Det ligger en kort tur fra Bergen sentrum med fantastisk beliggenhet i et parkområde med utsikt til innseilingen til Bergen på alle kanter. God mat får du også: Biologen Akvariet er et brasseri som lager skikkelig mat av skikkelige råvarer. Slik at du skal få energi til hele besøket og litt til. I Akvarietbutikken finner man fine små og store gaver, souvenirer og bøker.

SE HVA SOM SKJER I DAG PÅ AKVARIET.


Last ned ditt F|fordelskort her 

Fordelspris:
25% rabatt for inntil 2 store og 3 små

Billetter kjøpes ved inngang til rabattert pris.

Tilbudet kan ikke benyttes sammen med andre rabatter.

Ca 20 min gåavstand fra Fisketorget og Torgalmenningen, buss nr. 11 eller Beffenfergen – rute Bradbenken/Bryggen – Nykirken.

Last ned fordelskortet på mobilen. Send SMS "FVN Fordel" til 1905.

Les mer om akvariet

Hjemmeside

Adresse: Akvariet i Bergen, Nordnesbakken 4, 5005 Bergen

Vis alle tilbud i denne kategorien