Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

England
03. - 07. des 2019

Lesertur FVN: Juletur til Nord-England

Eksklusiv tur kun for Fædrelandsvennens lesere. 
Bli med til Manchester og få en smak av britisk julestemning på 4 flotte julemarkeder i Nord-England. Manchester har et av de største i landet, mens storbyen Leeds satser på klassisk tysk “Christkindlmarkt”. Chester og York er mindre byer men desto mer sjarmerende, med markeder mellom middelalderbygg og små torg.


DAG 1
Avreise til Manchester
Oppmøte på Kjevik flyplass hvor din Boreal Reiser reiseleder bistår med innsjekking. Avreise med Norwegian kl. 08:55, via Oslo, ankomst Manchester 12:00 lokal tid. Ved ankomst venter vår buss som tar oss med til Manchester by og julemarkedet. Vi gjør oss kjent med byen som er på størrelse med Oslo sammen med en lokalguide. Julen 2018 fant man over 300 juleboder rundt omkring i byen, og det forventes ikke færre i år. Innsjekk på Holiday Inn Express Manchester City Centre for 2 netter, middag på hotellet.

DAG 2
Julemarkedet i Chester
I dag tar vi turen ut av Manchester, nærmere bestemt Chester som ligger nær grensen til Wales. Den lille middelalderbyen har de mest komplette bymurene i England, og en mengde godt bevarte historiske bygninger. I disse omgivelsene besøker vi det stemningsfulle julemarkedet, med over 70 treboder som tilbyr lokale og regionale gaver, godterier, mat og annet. Ikke langt fra Chester stopper vi også på Chesire Oaks Designer Outlets, Englands største outlets med over 150 butikker som Michael Kors, Armani, Ecco og UGG.

DAG 3
Julemarkedet i York
Vi legger Manchester bak oss og kjører gjennom naturskjønne Yorkshire. Vi ankommer York, som vikingene kalte Jorvik, og første stopp er Jorvik Centre hvor vi ser hvordan våre forfedre levde for 1000 år siden. Vår lokalguide viser oss også York Minster, Nord-Europas største gotiske katedral bygget i 1220, samt byens beste steder å nyte adventstiden. Kos deg på julemarkedet og nyt varm vin og ristede kastanjer på St. Sampson Square midt i hjertet av byen. Innsjekk Holiday Inn York for 2 netter.

DAG 4 Julemarkedet i Leeds
Kun en liten time fra York ligger Leeds, Englands tredje største by og som har valgt seg det offisielle slagordet “Storbritannias favorittby”. Også her skal en lokalguide vise oss rundt, fortelle oss om hvordan Leeds vokste seg stor på ull-industri og vise oss byens hemmeligheter. Julemarkedet her er tysk inspirert og kalles sågar “Leeds Christkindlmarkt”. Juleboder som hentet fra alpeby, tyske pølser, bavarisk restaurant, Ski Hutte – afterski inspirert bar, og levende musikk sørger for herlig julestemning i hjertet av Leeds.

DAG 5 Hjemreise
Utsjekk fra hotellet i Leeds og transfer til flyplassen i Manchester. Innsjekk og hjemreise med Norwegian. Avgang kl. 10:55, via Oslo, ankomst Kjevik lufthavn kl. 18:50.

REISEFAKTA
DATO: 03.-07.12. 2019
PRIS: 12 790,– kr per person i dobbeltrom
PÅMELDINGSFRIST: 01.09. 2019

PRISEN INKLUDERER:
Reiseleder fra Boreal Reiser
Fly Kristiansand –Manchester t/r med Norwegian
Overnatting 4 netter på Holiday Inn, inkl. frokost
2 middager
Inngang på Jorvik Centre og York Minster
Lokalguide, program og utflukter som beskrevet
All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

IKKE INKLUDERT:
Enkeltromstillegg 4 netter: Kr 2 175,- 
Drikke til måltidene
Tips til sjåfør/lokalguide

Last ned ditt F|fordelskort her 

Fordelspris:
Kr 12.790,-

Eksklusiv tur kun for Fædrelandsvennens lesere. 

Last ned ditt fordelskort på mobilen. Send SMS "FVN Fordel" til 1905

Book her

Telefon: 51820210
reiser@boreal.no

Hjemmeside

Adresse: Boreal Reiser, Treskeveien 5, 4043 Hafrsfjord

Vis alle tilbud i denne kategorien