Faedrelandsvennen Logo

Fædrelandsvennen og dine data

Fædrelandsvennen er en del av Schibsted Norge, og vi bryr oss om ditt personvern. Vi ønsker å være åpne og tydelig om hvordan vi samler inn og behandler data. Det skal være enkelt for deg å forstå hvilke personopplysninger og data vi tar vare på. Vi har laget denne siden så du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger, og administrerer dine egne data i innstillingene.

MinSide inkluderer ikke personverninnstillingene for eAvis-tjenestene til Fædrelandsvennen. Du kan tilpasse dine personvernvalg for Fædrelandsvennens eAvis i eAvis-appen.

Logg inn for å lagre endringene på Schibsted-kontoen din

Du er for øyeblikket ikke innlogget på Fædrelandsvennen. Når du ikke er innlogget, vil endringene du gjør i innstillingene bare gjelde for denne enheten. Dersom du vil at innstillingene skal gjelde på tvers av alle enhetene dine, logger du inn med din Schibsted-konto.

Slette dine data

Når du ikke er innlogget, går du til innstillingene i nettleseren eller på enheten for å slette din brukerhistorikk hos Fædrelandsvennen. Den nøyaktige fremgangsmåten kan variere fra enhet til enhet.

I nettleseren: Velg 'Slett nettleserdata' fra innstillingene i nettleseren. På iPhone, iPad og Android-enheter: Slett appen og last den ned på nytt.

Annonseinnstillinger

Les mer om personvern i Schibsted

Les mer for å få et bedre bilde av hvordan vi håndterer data og hvilke personvernvalg du har.

Schibsted, data og deg

Les mer

Fordypningsartikler om personvern i Schibsted