Vi behandler din forespørsel, vennligst vent

Retningslinjer for kommentarfelt

Vi vil ha en saklig debatt i kommentarfeltene. Alle som deltar, må følge debattreglene under. Dersom du bryter dem, kan kommentaren bli slettet. Du kan også bli utestengt fra Fædrelandsvennens kommentarfelt. 

Regler:

  1. Fædrelandsvennen ønsker kommentarer med saklige meninger om innholdet i artikkelen. Du må altså holde deg til det artikkelen handler om. Kommentarer med annet innhold, kan bli slettet.  

  2. Diskutér sak, ikke person. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. 

  3. Banning er ikke tillatt.

  4. Vær gjerne kritisk, men du må begrunne kritikken. Da blir det interessant for andre å lese.

  5. Du må bruke ditt fulle og reelle navn i profilen. Vi krever manuell verifisering når mobilnummeret ditt ikke automatisk kan knyttes til navnet. Dersom du har profilbilde av en reell person, må det være av deg selv. Falske profiler blir utestengt.

  6. Dersom du bor sammen med en abonnent, må vedkommende opprette deg som familieabonnent (dette er gratis), slik at du får egen innlogging og kan kommentere med ditt eget navn.

  7. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.

Fædrelandsvennen har redaktøransvar for alt som publiseres, men vi gjør oppmerksom på at du er personlig, juridisk ansvarlig for kommentarer til artikler. Det gjelder enten innlegg skrives på våre nettsider eller på avisens Facebook-sider. Dette innebærer også at den som kommenterer i utgangspunktet ikke er underlagt noen form for kildevern.

Kommentarfeltet er åpent 07.00 – 23.30 alle hverdager, og 08.00 – 23.30 i helga.

Det er mulig å kommentere artikkelen i 48 timer etter publisering.

Har du spørsmål, send en epost til debatt@fvn.no.